Vacature Chalet Staf medeweker(s)

Chaletstaf medewerker(s) (m/v) eventueel met kookervaring

Wij zijn op zoek naar enthausiast personeel voor het komende winterseizoen 2018/2019! Voor deze functie zijn wij op zoek naar personen die alleen een chalet gaan runnen of "stelletjes" die samen een chalet runnen. We zoeken personeel voor chalets waar niet gekookt wordt en ook waar wel gekook moet worden!

We zoeken mensen die:

- representatief zijn
- gastvrij en gezellig
- sociaal voelend
- van aanpakken weten
- zelfstandig en flexibel zijn
- minimale 22 jaar oud zijn
- in het bezit zijn van een auto (vereiste)
- beschikbaar zijn van dec t/m april (vereiste)
- bij een kookchalet: één van de twee dient ervaring te hebben met het koken voor grotere gezelschappen

Voldoe jij aan bovenstaande beschrijving? Dan hebben wij wellicht dé winter-job voor je! Wij bieden de mogelijkheid om naast het uitoefenen van je hobby: skiën en/of snowboarden, in één van onze chalets te werken!

Globale omschrijving van werk en taken:
Gastvrouw/-heer in de letterlijke zin: ontvangen van de gasten, hen wegwijs maken, zorgen voor een prettige sfeer, vraagbaak zijn, in probleemsituaties handelend optreden, afhandelen van betalingen.

Huishoudelijk:
Het verzorgen van het uitgebreide ontbijtbuffet. ‘s Middags na het skiën de thee klaarzetten voor de gasten. In de Kookchalets:  's avonds een 3-gangen diner bereiden. Voor alle chalets: na het avond de thee/koffie hebben klaar staan voor de gasten. Schoonmaakwerkzaamheden, elke dag rondje door de kamers en bij een wissel grondige schoonmaak. Stube en gangen netjes bijhouden, pad naar het chalet sneeuw vrij houden etc.

Direct in contact met gasten:
Het is de bedoeling dat jullie aanwezig zijn bij ontbijt, thee, koffie en het diner. Jullie dienen 1 à 2 keer per week een activiteit als bijv.: een rodelavond, een skitour, een fondueavond, e.e.a. afhankelijk van de wensen van de gasten en de mogelijkheden ter plaatse te organiseren.

Organisatorisch:
Contacten onderhouden met de skischool, de skiverhuur, het skipaskantoor, de wasserij, de huiseigenaar e.d. Inkopen doen voor het ontbijt en diner, schoonmaakartikelen, toiletpapier etc. Gastenservice (mee naar de arts, ziekenhuis). Oplossingen bedenken voor alle voorkomende problemen.

Divers:
Een keertje ‘s avonds babysitten, wat leuks organiseren in het chalet... etc. alles kan in overleg met gasten!

Vrije dag:
Eén dag per week ben je vrij! Op deze dag dient wel het ontbijt te worden verzorgd (ook afruimen en opruimen) maar daarna ben je vrij! Deze dag wordt er ook geen koffie/thee geschonken voor de gasten tijdens het 4 uurtje.

Je bent zelf verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen in het chalet waar je komt te zitten! Dus een echte uitdaging waar je veel ervaring mee opdoet!

Meer informatie:
Voor meer informatie over de functie, het salaris en bijkomende zaken etc. stuur ons een e-mail info@chatel.nl of bel met +31 (0)320 218 628

Solliciteren:
Mocht je geïnteresseerd zijn vragen we je een schriftelijke motivatie met CV naar ons toe te mailen. Binnengekomen reacties worden beoordeeld tegen de achtergrond van de eisen behorend bij de functie. Er wordt een selectie gemaakt van kandidaten die voor een gesprek zullen worden uitgenodigd.

Hopelijk zien we jou CV snel verschijnen!