Covid-19 Garantie voor reserveringen winter 2022/2023

Als reisorganisatie begrijpen we dat de uitbraak van de wereldwijde pandemie Covid-19 leidt tot onzekerheid bij het boeken van een wintersportvakantie voor het seizoen 2022-2023. 

Boeken met Geld-Terug Garantie:
Mocht het chalet of appartement welke u gereserveerd heeft, vanwege een uitbraak van Covid-19 gesloten zijn, we allereerst gaan kijken of er een alternatieve accommodatie beschikbaar is binnen ons programma. Mocht dit het geval zijn, zullen we u omboeken naar deze bestemming (bij meerdere mogelijkheden heeft u uiteraard de keuze welke alternatieve bestemming u het beste past). Mochten we geen alternatief beschikbaar hebben, dan ontvangt u uw reissom terug (dus geen voucher). 

Wanneer is de Geld-Terug garantie niet van toepassing?
Als wij de door u geboekte wintersportvakantie gewoon kunnen leveren, dan geldt de Geld-Terug garantie niet niet. Daarbij willen we graag benadrukken dat u zelf verantwoordelijk bent voor het hebben van de juiste reisdocumenten, vaccinaties, vaccinatiebewijzen en benodigde aanvullende informatie. Ook wanneer vlak voor vertrek de vereisten worden aangescherpt. Zorg dus dat u altijd goed op de hoogte bent van de actuele reisinformatie voor uw bestemming. Het niet hebben van bijvoorbeeld een coronavaccinatiebewijs is een persoonlijke keuze en de gevolgen die daaraan gekoppeld zijn, vallen binnen de persoonlijke risicosfeer. Dit geldt tevens voor eventuele beperkende maatregelen voor het gebruik van faciliteiten op locatie (bijvoorbeeld de toegang tot horeca). Besluit u zelf om niet af te reizen of eerder terug te komen, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden. 

Allrisk-Annuleringsverzekering:
Verder willen wij u erop wijzen dat er mogelijkheden zijn om eventueel aan Allrisk-annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt (onder bepaalde voorwaarden) 75% van de annuleringskosten wanneer u wenst te annuleren i.v.m. Covid 19. Informereer gerust naar de mogelijkheden!

Actuele maatregelingen in Oostenrijk omtrent het Coronavirus 

N.B. Heeft u een reservering gemaakt via een externe aanbieder als bijvoorbeeld Booking.com of een plaatselijke VVV, dan gelden daar uiteraard de voorwaarden welke u bij boeking via deze externe aanbieder heeft geaccepteerd.