Covid-19 Garantie voor reserveringen winter 2020/2021

Als reisorganisatie begrijpen we dat de uitbraak van de wereldwijde pandemie Covid-19 leidt tot onzekerheid bij het boeken van een wintersportvakantie voor het seizoen 2020-2021. 

Uiteraard willen we voor onze gasten, de risico’s van het vroegtijdig boeken zo veel mogelijk proberen te minimaliseren. Vandaar dat wij voor alle Nederlandse gasten, voor reserveringen vanaf 24 september - 31 oktober 2020 waarbij uw reisbestemming code groen heeft bij reservering, een All-Risk Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten. Wanneer de kleurcode (welke de Nederlandse Overheid hanteert i.v.m. Covid-19) van uw bestemming voor de aankomstdatum van uw verblijf in ons chalet van groen naar oranje of rood veranderd, ontvangt u 75% van de reissom via de verzekeringsmaatschappij terug. Wij zullen de premie van deze verzekering als korting op uw reissom verwerken, deze verzekering kost u dus niets! Daarnaast ontvangt u, in geval van annuleren door Covid-19, een kortingsvoucher van 25% voor een volgende reservering naar één van onze chalets!

Voor meer informatie over het afsluiten van verzekeringen gedurende het Covid-19 virus verwijzen we u graag door naar de website van de Europeesche Verzekeringen: https://www.europeesche.nl/nieuws/coronavirus-update

We hopen dat iedereen hierdoor met vertrouwen en plezier kan uitkijken naar een heerlijke wintersportvakantie in de sneeuw!