Villa Schlosskopf - St. Anton am Arlberg

chalet_schlosskopf,_ski_calet_in_st_anton,_austria,_exterior_12224
Kamer 4

boek-chatel-direct

Villa Schlosskopf

6 slaapkamers, 13-18 personen
Dorp 1,5 km, skigebied 750m
Skigebied Ski Arlberg:
1300-2800 meter
875 km van Utrecht
77 liften, 380 km piste
 

logowifi

Kamerindeling
1e etage:
2-pers. kamer met bad/wc (niet ensuite) 
2-pers. kamer met do/wc (niet ensuite)

2e etage:
2/3-pers. kamer met bad/wc (niet ensuite)
2/4-pers. kamer met do/wc/balkon
2/3-pers. kamer met do/wc

3e etage:
2/4-pers. kamer met bad/wc/balkon

 

Van oudsher een internationaal ontmoetingspunt van de skisociety, de sneeuwhongerige wintersportvrienden uit alle landen van de wereld: vaak kan men spreken van een ‘global village’. Want in St. Anton am Arlberg wordt de dorpse traditie vermengd met de internationale flair voor een weergaloze sfeer en aantrekkelijke charme. De voetgangerzone van St. Anton am Arlberg is hèt flaneertraject van de Arlbergplaatsen.


St. Anton heeft het allemaal, namelijk sneeuwzeker, afwisselende pistes, een gezellig dorp, super après-ski, goede bereikbaarheid en een overdekt zwembad.

"Welkom in het grootste skigebied van Oostenrijk - Ski Arlberg. Meer dan 300 km piste bieden afwisseling, prachtige skitochten en off-piste mogelijkheden."


Villa Schlosskopf is perfect gelegen in het dorpsdeel Nasserein welke in goede verbinding staat met zowel het bruisende centrum als de diverse ski-pistes. Op slechts 100m treft u de dichtstbijzijnde bushalte welke u in 5 minuutjes afzet bij de Nasserein gondel. Maar, ook te voet is het goed te doen! De afstand naar de lift is maar 750m. Om het centrum van St. Anton te bereiken hoeft u maar een 5 minuutjes langer in de bus te blijven zitten. Goede skiërs kunnen aan het einde van de dag praktisch tot aan het chalet terug skiën!
 

Villa Schlosskopf
is ons meest luxueuze chalet, gelegen aan een rustig weggetje nét buiten het drukke en bruisende St. Anton. Bij het chalet hebben we een 4-tal parkeerplaatsen. Zodra u de ruime living van het chalet betreed voelt u de charme zoals een écht houten chalet behoort te zijn. Hoge plafonds, een sfeervolle openhaard, mooie houten vloeren, gezellige zitmogelijkheden, kortom de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie met uw vrienden of familie.  

Villa Schlosskopf
bestrijkt de 1e, 2e en 3e verdieping van het chalet. Onze chaletstaf verblijft in het souterrain waarbij gebruik wordt gemaakt van een eigen ingang. Mocht u uw privacy op prijs stellen, dan kunnen wij deze dan ook compleet waarborgen.
Het chalet telt een 6-tal gastenkamers met allemaal eigen bad of do en toilet (ensuite of aangrenzend aan de kamer). 

Mocht u het verblijf inclusief diner wensen? Dit kan alleen wanneer u het complete chalet reserveert. Het diner wordt dan in het chalet zelf geserveerd.

 algemeen-ski-oostenrijk-chatel-reizen-01