Groeps- en bedrijfsuitjes

U heeft de taak gekregen een groepsreis, teambuilding of bedrijfsuitje in de sneeuw te organiseren? Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring op dit vlak en helpen u dan ook graag om uw evenement tot een daverend succes te maken!

Sfeervolle chalets!

Uiteraard regelen wij voor u het onderkomen in één van onze sfeervolle catered chalets. Onze chalets bieden de optimale mix tussen een gezellige, informele sfeer om met uw gezelschap bij elkaar te zijn en tevens de luxe om geen huishoudelijke taken te hoeven verdelen! Wij hebben chalets variërend van 6 tot 28 personen, dus voor ieder gezelschap hebben wij een passend onderkomen.

chatel_gezellige chalets


Perfecte ligging!

We begrijpen dat de ligging van het chalet perfect moet zijn. Graag op de piste of juist midden tussen de bruisende aprés-ski en bars? Ook hierin hebben wij volop variatie.

Enthousiaste chaletstaf!

Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van goede, gemotiveerde, enthousiaste chaletstafmedewerkers. Buiten de huishoudelijke taken om zorgen zij ervoor dat het door u georganiseerde evenement ter plaatse op rolletjes verloopt zodat u zelf ook kunt genieten!

groepsuitje_christian waldegger


Ter plaatse georganiseerde activiteiten!

Uiteraard kunnen wij voor u ski/-snowboarlessen, skipassen en materiaalhuur regelen maar hierin kunnen we ook een stapje verder gaan. Voor een ultieme winterbelevenis kunnen wij ook voor u een middagje snow tubbing, rodelen, ice-go-karting of ... (als het nog extremer moet...)