Haus Lattacher I - Stuben am Arlberg

Collage Haus Lattacher_2.JPG
Collage Haus Lattacher_3.JPG

button prijzen


Haus Lattacher I

10 slaapkamers, 18-20 personen
In het centrum direct bij de lift
Skigebied Ski Arlberg
1300-2800 meter
88 liften, 300 km piste
875 km van Utrecht

 button foto's

Kamerindeling

7 x 2-persoons kamer met do/wc
2 x 2/3-persoons kamer met do/wc 

Pal aan de ingang van de Arlbergtunnel en aan de voet van de Arlbergpas ligt op een altijd nog sneeuwzekere hoogte het kleine gemoedelijke dorp Stuben. Een handvol hotels, waaronder een viersterrenhotel en een pension uit 1739 (!), en twee dozijn typisch Oostenrijkse ontbijtpensions, bepalen het dorpsbeeld.


Stuben lijkt weggelopen te zijn van een kalenderfoto: smalle straatjes, een kerkje en metersdikke sneeuw op de daken. Sneeuw is er namelijk genoeg, nog aanzienlijk meer dan in het toch zeker niet onderbedeelde St. Anton. In Stuben kan men zich gegarandeerd tot eind april met ski’s of board uitleven op de pistes.

"Betaalbare en knus dorpje mèt skiliften direct verbonden met Ski Arlberg"


De Albonalift, direct naast het chalet, brengt u rechtstreeks in het skigebied. Afdalingen naar St. Anton of bijvoorbeeld St. Christoph zijn van hieruit mogelijk. Na en naast het skiën biedt Stuben u wat u mag verwachten van een klein dorp: een gemoedelijke après-ski, leuke café’s, een aantal goede restaurants. Zoekt u een avondje de mondaine drukte van St. Anton of de ‘chic’ van Lech, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Haus Lattacher
Haus Lattacher ligt net voorbij het kerkje, naast de skilift aan een weggetje dat ’s winters praktisch alleen te voet begaanbaar is. Uw auto kunt u, nadat u uw bagage bij het chalet heeft afgezet, gratis parkeren op het dorpsparkeerterrein.

Haus Lattacher is onderverdeeld in 2 aparte chalets. Haus Lattacher II bestrijkt de 1e verdieping van het chalet. Het telt 3 kamers met eigen do/wc en heeft uiteraard een eigen gezellige Stube.

Haus Lattacher I
Lattacher I bestrijkt de 2e, 3e en 4e verdieping van het chalet. Het telt 9 kamers met eigen do/wc en heeft uiteraard een eigen gezellige Stube. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het dal en kijkt u direct op de piste die bij het huis uitkomt. 

Uiteraard is het mogelijk om beide delen van het chalet samen te reserveren voor gezelschappen vanaf 24 personen, maar u kunt ook bijvoorbeeld Haus Lattacher II reserveren met een extra kamer van deel I zodat u in Haus Lattacher II met 8 - 9 personen kunt verblijven.

Lattacher_algemeen_1