Haus Arnold - Sölden

Collage Haus Arnold_2.JPG
Collage Haus Arnold_3.JPG

button prijzen


Haus Arnold

11 slaapkamers, 24-29 personen
In het centrum, lift 250m 
Skigebied Sölden:
1377-3249m
1000 km van Utrecht
34 liften, 141 km piste
 

button foto's

Kamerindeling

1 x 1/2-pers kamer met eigen badkamer
5 x 2-pers kamer met eigen badkamer
4 x 2/3-pers kamer met eigen badkamer
1 x 3/5-pers kamer met eigen badkamer

Sölden is een gezellig druk vakantiedorp, vrijwel geheel ingericht op skiën en après-skiën. Haus Arnold ligt uiterst centraal in hartje Sölden, op 5 minuten lopen van de Gaislachkogelbahn.


Gedurende het hele seizoen wordt het gletschergebied door 4 liften verbonden met het gewone skigebied, waardoor het één groot en zeer gevarieerd skigebied is met 34 liften en ruim 140 km piste.

"Omringd door bergen van ver boven de 3000m"


Het dorp Sölden is een echt wintersportcentrum met alle daarbij behorende faciliteiten op het gebied van après-ski, uitgaan, winkelen en sport. Voor een gezellige aprés-ski treft u op loopafstand diverse bars, cafés, pubs, wijnlokalen, disco’s en dancings.

Haus Arnold
Haus Arnold beschikt over 11 gastenkamers, waaronder een aantal 2- en 3-persoons kamers. Tevens beschikt het chalet over een 4/5-persoons familie-kamer bestaande uit 2 kamers ensuite. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche/wc en soms zelfs een balkon.

Aan de zijkant van het huis bevindt zich de sfeervolle L-vormige Stube waar je gezellig kan samenkomen voor een spelletje en een drankje. 

Eventueel is er een 3-gangen keuzemenu bij te boeken, dit vindt plaats in Alpengasthof Grüner.

Arnold_algemeen_1