Haus Kleineisen - Zell am See

Collage haus kleineisen_2.JPG
Collage Haus kleineisen_3.JPG

button prijzen


Haus Kleineisen

6 slaapkamers, 12-13 personen
Centrum: 200m, naast de lift
Skigebied Europa Sportregion:
757-3029m
970 km van Utrecht
56 liften, 132 km piste
 button foto's

Kamerindeling

2 x 2-pers. kamer met etage douche/wc
3 x 2-pers. kamer met eigen badkamer
1 x 2/3-pers. kamer met eigen badkamer

De plaatsen Kaprun en Zell am See vormen samen het skigebied "Europa Sportregion". Dit gebied behoort tot één van de topbestemmingen in Oostenrijk! Op de in totaal zo'n 130 km aan piste kan iedereen vinden wat hij zoekt, of je nu beginner bent of vergevorderd.


Dit gebied biedt naast het skiën en/of snowboarden ook voor de wandelaar genoeg mogelijkheden! De in totaal zo’n 130 km aan piste heeft iedereen wat te bieden. Ook belangrijk is dat de streek erg sneeuwzeker is door de Kitzsteinhorn Gletsjer waarvan de top net iets boven de 3200 meter ligt. Voor de snowboarders en freestylers is er op de Schmittenhöhe een funpark met o.a een boardercross-park, tevens bevindt zich op de gletsjer nog een tweede half-pipe die aan de wedstrijdnormen voldoet.

"De 130km piste heeft iedereen wat te bieden"
 

Bij voldoende sneeuw kan de langlaufer met ongeveer 230 km aan loipe z’n hart ophalen. Schüttdorf is het uitgangspunt van de o.a. de 200 km lange Pinzga-loipe. In januari en februari kan er bij genoeg sneeuw zelfs over het meer van Zell gelanglauft worden! Ook biedt dit gebied voor de wandelaar genoeg mogelijkheden.

Haus Kleineisen
Haus Kleineisen is een sfeervol chalet, gelegen tegenover de CityExpress. Het chalet beschikt over 6 goed ingerichte slaapkamers (4 met eigen badkamet met douche en toilet en 2 met gebruik van een douche en toilet op de etage). Aan het einde van een vermoeiende skidag is het heerlijk toeven in de gezellige Stube met uitzicht op de dalafdaling.

In maximaal 5 minuutjes loopt u naar het gezellige centrum waar u tal van winkels en horeca gelegenheden kunt vinden. Zeker, wie al eens in Zell am See op vakantie is geweest, weet dat het niet zo groot is als Londen, Parijs of Tokio. Maar wat betreft de veelzijdigheid steekt het nog menig metropool de loef af. In Zell am See kunt u op één dag winkelen, cultuur beleven, zwemmen, skiën, wandelen en ’s avonds chique uitgaan. En dat lukt niet eens in New York!

Kleineisen_algemeen_1_Zell am See_Kaprun_Tourismus