Chaletstafmedewerker mét en zonder koken!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En wil je een onvergetelijk winterseizoen meemaken? Dat komt goed uit! Je hebt nu de kans om aankomende winter te gaan werken in Oostenrijk. Je kunt met je partner, vriend, vriendin of alleen een chalet gaan runnen! Wat je kan verwachten van deze vacature in het buitenland? We leggen het hieronder uit!


In het algemeen
In de basis komt het erop neer dat jij zorgt dat de gasten tevreden zijn. Van het ontvangen van gasten tot het afhandelen van betalingen, met jouw enthousiasme komt het helemaal goed en zorg je voor een prettige sfeer! Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Je bent één dag per week vrij wanneer je bij ons komt werken in Oostenrijk. Wel is het belangrijk dat je op deze dag het ontbijt verzorgd van de gasten, daarna ben je écht vrij!

Huishoudelijk
Bij het runnen van een chalet horen natuurlijk huishoudelijke werkzaamheden. Wanneer je gaat werken in Oostenrijk begin je de dag met het verzorgen van het uitgebreide ontbijtbuffet, daarna maak je een rondje door de kamers om het schoon te houden en ‘s Middags na het skiën zet je een 4-uurtje klaar voor de gasten wat bestaat uit koffie/thee met afwisselend zoete en hartige hapjes. Ook zorg je er bijvoorbeeld voor dat het pad naar het chalet sneeuwvrij is en natuurlijk het aller belangrijkste, zorgen dat de gasten tevreden zijn!

Het contact met de gasten
Ben jij spontaan en gastvriendelijk? Gelukkig maar! Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf, de persoon die ervoor kan zorgen dat de gasten een super vakantie beleven! Niet raar opkijken wanneer je aan het einde van het seizoen diverse vriendschappen en contacten aan je avontuur in de sneeuw overhoudt. Naast de vanzelfsprekende momenten als het ontbijt, 4-uurtje en bijvoorbeeld het diner, organiseer je één á twee keer per week een activiteit voor de gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rodelavond, ski-tour of fondueavond. Dit is afhankelijk van de wensen van de gasten en jouw creativiteit!

Het organisatorische gedeelte
Daarnaast ga je contacten onderhouden! Bijvoorbeeld met de skischool, skiverhuur en wasserij. Je doet inkopen voor het ontbijt en diner, zorgt dat alle huishoudelijke attributen aanwezig zijn en denkt mee aan oplossingen voor veel eventuele veel voorkomende problemen. Ook kan het voorkomen dat je een keer gaat babysitten op een avond. Er is ontzettend veel mogelijk in overleg! Een fantastisch avontuur waarbij geen één dag
hetzelfde is.

Chaletstaf als stel of individu
Bij ons is het mogelijk om samen met je partner, beste vriend of vriendin een chalet te runnen maar ook als individu kan je bij ons aan de slag! We hebben namelijk chalets welke door 1, 2 of 3 personen worden gerund!

Kookchalet
Is koken je passie? We zoeken ook nog personeel voor onze kookchalets. Hier heb je dezelfde verantwoordelijkheden maar verzorg je ook het diner! Dat betekent dat je 's avonds een 3-gangen diner klaarmaakt voor onze gasten. Lijkt je dit wat? Geef dit dan aan in je motivatie!

Begeleiding vanuit Nederland
Natuurlijk wordt je niet in het diepe gegooid! Vanuit kantoor ondersteunen en motiveren we je wanneer nodig! Vooraf ontvang je een speciaal door ons ontwikkeld handboek waarin de meest voorkomende zaken in besproken worden. Uiteraard ontvang je ook een verslag van de chaletstaf die vorig jaar op jouw bestemming heeft gewerkt. Ook vindt er, de week voorafgaand aan het seizoen, een trainingsweekend plaats in de sneeuw! Tijdens dit weekend wordt niet alleen door onze medewerkers van kantoor, maar ook door jullie eigen collega’s (die de kneepjes uit het vak al kennen door hun jarenlange ervaring) uitleg gegeven over het reilen en zeilen in het chalet. Ook tijdens de wintermaanden zijn we altijd bereikbaar, dag en nacht!

Wat wij jou bieden
< Onderkomen in het chalet inclusief maaltijden
< Skipas én voldoende tijd om deze te gebruiken
< Reiskostenvergoeding
< Basis weeksalaris met toeslagen voor extra werkzaamheden
< Een werkplek in het schitterende Oostenrijk

Functie-eisen
< Je hebt de beschikking over eigen auto
< Je bent gastvrij en representatief
< Je bent zelfstandig en flexibel
< Jij bent iemand die van aanpakken weet
< Indien je voor een kookchalet solliciteert: ervaring en affiniteit met koken voor grote groepen.

Beschikbaarheid
< De gehele winter periode van medio december 2021 t/m medio/eind april 2022.

Sollicitatieprocedure
Zie je jezelf al in de keuken het ontbijt bereiden om daarna lekker de piste op te gaan? Solliciteer dan snel! Bij ons geen ingewikkelde invulformulieren voorafgaand aan je sollicitatie. Stuur ons per mail je motivatie en CV en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!