Haus Alpina - Großarl

Collage Haus Alpina_2.JPG
Collage Haus Alpina_3.JPG

button prijzen

 

Haus Alpina 

11 slaapkamers, 18-26 personen
Rand centrum, liften op 400m
Skigebied Ski Amadé:
920-2650m
1000 km van Utrecht
270 liften, 760 km piste

button foto's

 

 

Kamerindeling

2 x 2 persoons kamer met etage douche/wc
4 x 2 persoons kamer met douche/wc
4 x 2-3 persoons kamer met douche/wc
1 x 2-4 persoons kamer met douche/wc

 

 

Großarl is een zeer geliefde bestemming in het Salzburgerland. Het is een ouderwets gezellig Oostenrijks wintersportdorp dat onderdeel uitmaakt van de skiregio Ski Amadé: 270 liften, 760 km pistes en dat op één skipas!


Ook al biedt uw skipas 760 km aan pistes, u heeft ook ruim voldoende mogelijkheden in de directe omgeving: het skigebied van Großarl zelf levert een zeer gevarieerd aanbod met 24 liften en 80 km piste. Het aangrenzende Gasteinertal (met de bekende plaatsen Bad Hofgastein en Badgastein) voegt daar nog eens zo’n 120 km pistes aan toe. Ook kunt u nog vanuit Großarl de gratis skibus naar St.Johann/Alpendorf nemen om vandaar uit naar bijvoorbeeld Wagrain/Flachau te skiën.

“Geliefd wintersportdorp in natuurrijke omgeving”


Het sfeervolle dorp ligt in een fraaie omgeving. Er zijn wandelpaden en langlaufloipes o.a. naar een romantische uitloper van het beroemde Hohe-Tauern-natuurgebied. Ook aan de kinderen is gedacht: baby- en peuteropvang, een gezellige kinderskischool, kortom alles wat ouders en kinderen zich maar wensen.

Haus Alpina
Haus Alpina is een ruim opgezet, zeer comfortabel chalet. Ook de ligging is gunstig: aan de rand van het gezellige centrum en op 5 minuten lopen van de liften (skidepot aanwezig)en de skischool.

Het chalet telt 11 goed verzorgde ruime slaapkamers waarvan 9 met eigen douche/wc en een aantal met balkon. Enkele kamers beschikken over een derde bed. Neem daarbij de gemoedelijke Stube met open haard en we kunnen met recht spreken van een topchalet. Voor de kinderen bevindt zich in het souterrain nog een speelkamer met o.a. een tafeltennis tafel!

Alpina_algemeen_1