Haus Rudigier - Gaschurn

Collage Haus Rudigier_2.JPG
Collage Haus Rudigier_3.JPG

button prijzen


Haus Rudigier

6 slaapkamers, 12-15 personen
Dorp en skigebied op 1,5km
Skigebied Montafon:
1000-2400m
70 liften, 205 km piste

875 km van Utrecht

button foto's

Kamerindeling

3 x 2-persoons kamer met etage do/wc
1 x 2/3-persoons kamer met etage do/wc
2 x 2/3-persoons kamer met eigen do/wc

 

Gaschurn/Gortipohl ligt direct aan de Silvretta Nova Ski-arena, onderdeel van het Hoch-Montafon skigebied, één van de beste en grootste skigebieden van Oostenrijk: ruim 200 km pistes en 30 km aaneengesloten langlaufloipes.


De ruim 200 km pistes gecombineerd met de grote sneeuwzekerheid maakt dit het gebied voor zowel skiërs als langlaufers bijzonder interessant. De vele restaurants direct aan de piste zorgen voor de nodige ontspanning tussendoor of na het skiën. En dit alles op slechts 875 km afstand van Utrecht!

"Een aantal druk bezochte bars en disco’s staan garant voor een geslaagde après-ski"


Gaschurn is een ouderwets gezellig Oostenrijks skidorp met gezellige uitgaansmogelijkheden. 
Maar ook rodelen, tennis en squash behoren tot de mogelijkheden. Wat ook meteen opvalt is het prijspeil in Gaschurn. Want het prijspeil ligt hier aanzienlijk lager dan in andere skigebieden.Hierdoor is het gebied ook zeer aantrekkelijk voor families met kinderen.

Haus Rudigier    
Haus Rudigier is een mooi vrij gelegen, verzorgd chalet in Oostenrijkse stijl en ligt halverwege Gaschurn en Gortipohl. Het is ongeveer 1,5 km (gratis skibus stopt bij het chalet) naar de dorpscentra en naar de dalstations van de skiliften. Helemaal makkelijk is dat u schoenen en ski’s in één van de daarvoor bestemde depots bij de liften kan laten.

Het chalet heeft een zonning terras en rondom is veel ruimte en parkeergelegenheid. Tegenover het chalet liggen langs het riviertje een langlaufloipe en een mooi wandelpad naar de verschillende dorpjes. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er 4x twee- en 2x drie-persoons kamers. Twee kamers beschikken over een eigen douche/ wc. De overige kamers, waarvan een aantal met groot balkon, hebben een wastafel. De gedeelde sanitaire voorzieningen (2 badkamers plus extra toilet) zijn goed verzorgd. 

U kunt optioneel een 3-gangen keuzemenu reserveren in het moderne, zeer goede Silvretta restaurant (100 m afstand).

Rudigier_algemeen_1