Haus Schönjochl - Fiss

Collage Haus Schonjochl_2.JPG
Collage Haus Schonjochl_3

button prijzen

 

Haus Schönjochl

7 slaapkamers, 15-21 personen
In het centrum, liften 200m
Skigebied Fiss - Serfaus - Ladis:
1200-2700m
975 km van Utrecht
39 liften, 214 km piste

button foto's

Kamerindeling
2 x 2-persoons kamer met etage do/wc
2 x 2/3-persoons kamer met etage do/wc
2 x 2/3-persoons kamer met eigen do/wc
1 x 2/4-persoons kamer met eigen do/wc

Fiss ligt op het zonneterras van Tirol, hoog boven het Inntal. De omliggende gebieden houden het slechte weer vooral tegen en biedt Fiss, op het zuiden gelegen, meer dan 2000 zonuren per jaar. De mogelijkheid om op de noordkant te skiën en de vele sneeuwkanonnen zorgen het hele jaar voor goede piste condities.


Fiss is een sfeervol Tiroler bergdorp gebleven met een plezierig evenwicht tussen landelijkheid en toerisme. Voor ongecompliceerde après-ski in een eeuwenoud ‘Wirtshaus’ of uitgaan ’s avonds, kun je in Fiss uitstekend terecht.

"Top bestemming voor gezinnen maar óók voor een leuke aprés-ski!!"


Alles is er, maar niets in té grote aantallen, en… meer dan een paar honderd meter lopen is het nooit. Dit gaat ook op voor de afstand tot de liften of de skischool.

Haus Schönjochl
Het huis is helemaal in lijn met de Châtel-formule. Een ruim opgezet, zeer gezellig en comfortabel chalet, 7 goed verzorgde slaapkamers waarvan 5 met balkon. Op de begane grond van het chalet treft u de gezellige huisstube.

Op de eerste etage vindt u een twee-/driepersoons kamer met eigen douche/wc. Tevens is er op deze etage nog een twee/driepersoons kamer en een tweepersoons kamer met wastafel welke samen gebruik maken van een ruime badkamer met ligbad/douche en er is een separaat toilet aanwezig. De tweede etage is gelijk aan de eerste etage. Op de 3e etage vindt u nog een zeer ruime twee/vier-persoons kamer met eigen douche/wc.

Wilt u inclusief diner boeken? Dit is mogelijk wanneer u het complete chalet reserveert. Het diner wordt dan in het chalet zelf geserveerd.

Schonjochl_algemeen_1